Mijn droom voor jou

Mijn droom is om samen met ouders op zoek te gaan naar een manier waarop hun baby lekker in zijn vel zit. Op zoek naar het blije kind. BabyVoices richt zich dus voornamelijk op ouders die een baby hebben die niet zo blij en tevreden is.

Samen kijken we naar je kindje en observeren we

We luisteren naar het huilen en de betekenis daarvan

We zoeken naar oplossingen zodat we een tevreden baby krijgen.

We hebben kinderen gekregen om er van te genieten.

En ik ben geen tovenaar, maar heb wel passie om dit doel samen met jullie te bereiken . In mijn eentje gaat dit niet lukken. Jullie zijn de ouders van dit kindje en jullie kunnen samen met mij zoeken naar de oplossing voor jullie kindje.

De ervaringen die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan in de kinderopvang en in gesprekken met ouders met een huilbaby, wil ik graag met jullie delen.

Ik geloof dat in elke baby een blije baby zit, maar sommigen zitten gevangen in een situatie waar ze zelf niet uit kunnen komen en waar wij ons best voor gaan doen ze daar uit te halen. Deze zoektocht wil ik samen met jullie aangaan. Wanneer het nodig blijkt zal ik jullie door verwijzen naar professionals op medisch gebied.

Mijn doel is om het blije kind dat achter het huilen schuil gaat de overhand te laten nemen en te laten groeien en bloeien tot een tevreden baby. En tegelijk is het voor de ouders een proces waardoor ze weer nieuwe energie en hoop op de toekomst krijgen. Door kennis die ik met je deel zal je zelfverzekerder en rustiger worden in je handelen naar je kindje toe.

En door een blije baby krijg jij meer vertrouwen in jezelf en in je relaties.

Wat fantastisch is het om te zien dat jouw huilende baby’tje op een gegeven moment voor zo veel vreugde en blijdschap zorgt in je gezin.

Het doel is om lekker onbezorgd te kunnen gaan genieten van de babytijd. En het is al winst wanneer je kleintje minder gaat huilen. De roze wolk gaat weer terug komen en het grijs zal verdwijnen.

Het komt goed!

Huilen is voor een baby communiceren met de wereld om zich heen en het is onze taak om te ontcijferen wat er gezegd wordt. En daarbij ga ik je helpen.

Dat is toch een prachtig aanbod?

Dit zijn de 5 basisgeluiden van je baby, die veel zeggen over hoe de baby zich voelt.

Mail je vragen of geef je op voor hulp op maat

info@babyvoices.nl